Hoe kan ik een eerder aangevraagde offerte bestellen? +

In het tabblad ‘Historiek’ krijgt u een overzicht van alle aanvragen. Klik op de gewenste aanvraag en bevestig. Uw aanvraag wordt geopend in tabblad ‘Configurator’. U kan deze nu verder bewerken en bestellen.

Hoe kan ik een eerder aangevraagde offerte verder bewerken? +

In het tabblad ‘Historiek’ krijgt u een overzicht van alle aanvragen. Klik op de gewenste aanvraag en bevestig. Uw aanvraag wordt geopend in tabblad ‘Configurator’. U kan deze nu verder bewerken.

Hoe kan ik eerder aangevraagde offertes van een bepaald dossier bekijken? +

In het tabblad ‘Historiek’ krijgt u een overzicht van alle aanvragen. De PDF-file van al deze aanvragen kan u bekijken door op het PDF-logo te klikken of door via het tandwiel op ‘PDF bekijken’ te klikken.